De illusie van goed stikstofbeleid: het rapport van Evert Mouw

Evert Mouw is medisch informaticus, politicoloog en blogger op furorteutonicus.eu. Nadat hij eerder te gast is geweest bij Een Oorlog Reeds Verloren heeft hij niet stilgezeten; na een maand hard werken presenteerde hij eerder deze week zijn bevindingen uit diepgaand onderzoek naar de brondata waarop de overheid haar stikstofbeleid baseert.

Sven ging, in een kelder ergens op de Veluwe, met Evert in gesprek over zijn onderzoeksrapport. Samengevat? Emissiedata noch juist, noch volledig, noch transparant…

De illusie van goed stikstofbeleid, door Evert Mouw

UPDATE 28-2-2020: Op 19 februari spraken we Evert in Den Haag nadat het RIVM op zijn rapport had gereageerd (zie De ontworteling van Nederland: addendum). Inmiddels heeft hij een uitgebreide reactie gepubliceerd op zijn blog Furor Teutonicus.

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...