De sage van het Ronde Huis | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #2

Over het Ronde Huis in Nunspeet doen vele verhalen de ronde. Eens een indrukwekkend, statig pand op het landgoed Nieuw Nunspeet behorende aan de familie van Vloten, vandaag de dag getuigen slechts enkele overgebleven restanten van haar historie. Volgens historici is er niets van waar maar wie dieper graaft hoort geruchten over een sekte, orgiën en mensenoffers.

In deze aflevering van Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten bezoekt Sven de troosteloze plek die, wat men ook gelooft, onmiskenbaar als een litteken is achtergebleven in de verder zo serene bossen. Met daarbij de oproep om u vooral eens zelf in de materie te verdiepen…

‘Sekte offerde jonge vrouwen in Ronde Huis’
Het spookhuis van de Veluwe trekt ‘hele ploegen’ geestenjagers
Kuilengravers nog steeds actief bij het voormalige Ronde Huis
Speurtocht naar bewijzen horror Het Ronde Huis in Nunspeet loopt uit de hand

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...