Het Grote Ontwaken | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #3

We maken momenteel een wereldwijde kentering mee. Het Coronavirus ontwricht samenlevingen en economieën over de hele planeet en al kan niemand de gevolgen nog overzien kunnen we van 1 ding uitgaan: het wordt nooit meer zoals het geweest is.

Maar hoe diep gaat het? Velen geloven dat er momenteel achter de façade van de politiek een strijd woedt waarin de drijvende krachten van al het kwaad in de wereld uit hun posities ontzet worden en de mensheid eindelijk weer uit de duisternis zal kunnen treden, terug in het licht. Harvey Weinstein en Jeffrey Epstein zijn slechts enkele namen van mensen die, na jaren ongestraft hun gang te hebben kunnen gaan, zijn getroffen door deze grote schoonmaak; al dan niet onder leiding van Donald Trump en zoals beschreven door Q.

Is dit werkelijk de tijd van The Great Awakening? Of is het slechts een nieuw rookgordijn? Hoe dan ook, de kentering is in volle gang…

Links:
QAnon posts
David Icke
De Recht­vaar­di­ge Rech­ters ver­mist – De kunstroof van de eeuw
Sign of the Times: ‘Temple of Baal’ to Go Up in New York, London
Eric Weinstein’s The Portal #25: The Construct – Jeffrey Epstein
Lucifer Magazine – 1887 To 1897

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...