Van ziel en zorgzaamheid

Op deze Eerste Paasdag een positieve boodschap van verbinding en liefde. Dankzij de Coronacrisis brengen velen deze dag, waarop de wederopstanding van Christus wereldwijd gevierd wordt in verschillende mate van commercialisering, anders door dan voorgaande jaren.

Het traditionele samenzijn wordt ontmoedigd om het risico op besmetting te verkleinen en maakt plaats voor virtueel contact via digitale wegen. Een uitkomst en een verrijking, maar is het een vervanging? Is na onze vrijheid ook onze menselijkheid aan de beurt om ingekaderd te worden? Gereguleerd, gesimuleerd?

Laten wij op deze dag daarom vooral stil staan bij dat wat ons menselijk maakt maar wat niet in enen en nullen beschreven kan worden; opdat het altijd zo moge blijven.

Wij wensen bij deze állen een zalig Pasen!

Link:
Ad Broere in gesprek met David Icke

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...