De terugkeer van de Annunaki | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #5

Het is u wellicht niet ontgaan dat, te midden van alle geopolitieke roerselen, ook in de wereld van het goud de boel niet stilstaat. Is dit simpelweg te verklaren met economische ontwikkelingen of zou er meer aan de hand kunnen zijn? Als men in crisistijd terugvalt op het tastbare en waardevaste edelmetaal, waar ontleent het die waarde dan aan?

Er schijnt een planeet meer dan ons altijd geleerd is deel uit te maken van ons zonnestelsel. Deze planeet heeft een baan om de zon die afwijkt van alle anderen, waardoor hij slechts eens in de zoveel duizend jaar bij ons in de buurt komt. Dit is, volgens sommigen, de thuisplaneet van de Annunaki, een ras van mensachtige wezens die door oude beschavingen werden gezien als goden. Zouden zij de architecten zijn van onze wereld, van ons genoom? Hebben zij ons gemaakt in hun evenbeeld, of om hen te dienen? Hebben zij hun sporen achtergelaten op aarde om ons voor te bereiden op hun terugkeer?

Enki, Enlil, Mardoek; kunnen wij hen eerdaags terug op aarde verwachten en zo ja, zullen zij ons willen verheffen of onderwerpen? Welke van de twee het ook wordt; naar het schijnt hebben ze er goud voor nodig. Veel goud.

Links:
Anunnaki (Wikipedia)
Annunaki: Those of Royal Blood
Planeet negen (Wikipedia)
Graham Hancock: Who were the Annunaki?
Bram Vermeulen – In Den Beginne

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...