Meat & Greed: Sven Hulleman en Arno Wellens live

Op 12, 19 en 26 september 2020 gaven Sven Hulleman en Arno Wellens een drietal lezingen in Friesland met als titel en thema ‘Meat and Greed’, waarin zij de misstanden in de financiële sector aan de kaak stelden en bespraken hoe deze hun weerslag hebben op de politiek, de reële economie, de huizenmarkt en de maatschappij in het algemeen.

Met de zij- en bokkensprongen die men van hen gewend is vulden zij het programma, ondersteund door muziek van Edmond Fokker en met aansluitende barbecue aan het water. De lezingen waren nagenoeg uitverkocht en de sfeer deed bijna vergeten dat er zich buiten de hooischuur een wereldwijde ramp aan het voltrekken was…

Deze registratie is van de laatste dag van de drie, 26 september.

Link genoemd in de video:
Margin Call 4 – Senior Partners Emergency Meeting
Voor meer Sven kunt u (zoals u weet) terecht op: eenoorlogreedsverloren.nl
Arno is te volgen op: arnowellens.eu

Als u nieuwsgierig bent naar de muzikale begeleiding die aanwezig was, neemt u dan eens een kijkje bij de Care for Talent Foundation voor Edmond Fokker’s initiatief ‘Viva la Vida’: https://www.carefortalentfoundation.com/projects/viva-la-vida

Dit vind je misschien ook leuk...