Genoeg is genoeg: spoedoproep aan horecaondernemers voor kort geding

Nu de overheid heeft besloten dat de horeca opnieuw de deuren moet sluiten om het coronavirus te bestrijden krijgt de sector wederom een enorme klap. Voor veel ondernemers zal dit de definitieve nekslag betekenen en met alle vraagtekens rondom het testbeleid en de sterftecijfers kan de proportionaliteit ernstig in twijfel getrokken worden.

Michael Meeuwisse van de Posthoorn in Den Haag, al eerder te gast in onze uitzending, wil zich niet zomaar gewonnen geven en spant een kort geding aan. Voornemens om deze morgen al de deur uit te doen roepen Michael en Sven alle horecaondernemers op om hieraan mee te doen; aanmelden kan via een mailtje naar info@eenoorlogreedsverloren.nl.

Aan alle overige kijkers en luisteraars het vriendelijk doch dringend verzoek om deze oproep te delen, opdat hij nog zo veel mogelijk mensen uit de sector kan bereiken!

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...