Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37

Zondag 29 november was de dag waarop Melchior Verbon zijn ‘Protect the Children March’ van Rotterdam naar Den Haag zou houden.

Ondanks de medewerking die hij in eerste instantie leek te krijgen van de gemeenten werd het alsnog onmogelijk gemaakt om de mars in zijn oorspronkelijke opzet door te laten gaan, waarop Melchior besloot de mars om te dopen tot ‘recon’ voor een volgende editie. Samen met een kameraad maakte hij de tocht en aan de eindstreep troffen zij alle vrijwilligers en belangstellenden op het Malieveld.

Noch het duo, noch degenen die hen kwamen toejuichen lieten zich belemmeren in hun voornemen om hun boodschap te brengen, met een bijzondere dag tot gevolg.

Links:
Protect the Children op Facebook
Protect the children march: het initiatief van Melchior Verbon

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...