De Wewelsburg, hart van het occulte | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #17

In de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen vindt men op een bijzonder energetisch knooppunt de Wewelsburg, een driehoekig kasteel welke eens de thuisbasis was van Heinrich Himmler en zijn Schutzstaffel.

Vanwege de religieuze en spirituele achtergrond van de burcht had deze een door de Duisters gedroomde rol als occult centrum van de wereld in het nieuwe rijk. Van het onderzoek dat zij hier verrichtten is weinig terechtgekomen in de geschiedenisboeken…

Links:
Het mysterie van slot Wewelsburg
Maart 2014: de Wewelsburg in Duitsland
Leylijnen & centra
Special Additions – Hidden History
Klein stapje nazi-laarsafdruk naar CO2-voetafdruk klimazi’s
Nazi Occultism, Part Two: The Death’s Head Cult
SS Führerschule Castle Wewelsburg
Cult of the Black Sun
Black Sun (symbol)
Woest water en Viktor Schauberger
VIKTOR SCHAUBERGER NATUURZIENER
Vril
The Nazis Came From Middle Earth (and Possibly Still Live There)
Vril Society
Aktion T4
Remembering the Nazis’ Disabled Victims

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...