Reset de elite | #3.04

Terwijl de wereldbevolking lijdt onder de beperkingen die hen door hun leiders zijn opgelegd om het coronavirus te bestrijden is de zelfbenoemde elite druk bezig met het reorganiseren van de samenleving. Met de slogan “Build Back Better” pushen leiders over de hele planeet The Great Reset, optimaal gebruik makend van de pandemie en crisis om er een politieke agenda doorheen te drukken die men al langer op de plank had liggen, voor welke de gelegenheid nu optimaal lijkt te zijn.

Ter gelegenheid van de Vrijheidstour Nederland, waarbij op verschillende plaatsen in Nederland bloemen werden gelegd in vreedzaam protest, hield Sven voor hun livestream een monoloog opdat de schellen van de ogen mogen vallen bij hen die hun menselijkheid op dreigen te geven aan deze elite in naam alleen.

Kijk de hele livestream terug op de Facebookpagina van LNN Media: https://www.facebook.com/watch/LNNMEDIANL/

Links:
De tijgerkat
Der Untergang des Abendlandes (De ondergang van het Avondland), Oswald Spengler
Verloren adel de – laatste dagen van de Russische aristocratie
Big Lebowski – Nihilists
Grap Rutte in debat valt verkeerd
What is the Great Reset? Davos Agenda 2021
COVID-19: The Great Reset (English Edition), Klaus Schwab
The year global health went local
Italië blokkeert TikTok na dood 10-jarig meisje

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...