Van vrede en voorzienigheid | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #19

Het onderwerp dringt slechts zelden door tot de mainstream, echter leeft het nog altijd, en wellicht nu meer dan ooit, bij velen: het misbruiken, al dan niet ritueel, van kinderen door hooggeplaatsten in de samenleving.

Dat het gebeurt kan men vaak al moeilijk accepteren, waardoor het bij voorbaat gebagatelliseerd of zelfs ronduit ontkend wordt. Dat er achter de verhalen die eens in de zoveel tijd de kop blijven opsteken mogelijk een organisatie schuilgaat, op een schaal die geen mens zich voor kan stellen, met een historie die vele honderden – zo niet duizenden – jaren zorgvuldig is verborgen en verzwegen, daarover zult u niet snel iemand horen praten in het openbaar, laat staan op de publieke omroep.

Sven verbindt de losse eindjes die zij met hun praktijken in onze wereld achterlaten en deelt zijn inzichten betreffende de cultus van Baäl – in de geruststellende wetenschap dat voor hen die het spel doorzien, de vrede reeds gewonnen is.

Links:
Baäl
Avicii – For A Better Day
‘Jarenlang groot pedofielennetwerk achter pleegzorg in Berlijn’
Justitie: 30.000 verdachten in pedonetwerk Duitsland
Vader Avicii: Mijn zoon was niet van plan zelfmoord te plegen
Did the pope allow an idol in Colosseum?
Replica of Syrian arch destroyed by Isis unveiled in New York City
Sign of the Times: ‘Temple of Baal’ to Go Up in New York, London
Kelder & Klöpping – Oorlog en Utopia
Psalm 50 In Aramaic: Have mercy on me, O God – ܪܲܚܸܡܥܠܲܝ ܐܲܠܵܗܵܐ ܐܲܝܟ݂ ܛܲܝܒ̇ܘܼܬ̣ܵܟ݂ (Lyric video)
Beelden zelfmoordpoging Epstein in gevangenis gewist
FBI onderzoekt kapotte camera’s bij cel Epstein
Celgenoot net verhuisd en geen camerabeelden: eigenaardigheden rond dood Jeffrey Epstein leiden tot wildste complottheorieën
Carlos Prinz von Hohenzollern stirbt mit 39 Jahren
Carlos von Hohenzollern (†39) Für seine Bestattung bedarf es einer Ausnahme-Regelung
Het Grootste Geheim | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #6

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...