De laatste slag om de horecasector | #3.06

De overheid heeft de samenleving inmiddels alweer een jaar in een houdgreep om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen. Als gevolg van alle vrijheidsbeperkingen is de sector die bestaat bij gratie van het sociale ongenadig hard getroffen: voor menig horecaondernemer staat het water aan de lippen.

Nadat eerder Michael Meeuwisse wederom te gast was om te waarschuwen dat, nadat menig ondernemer in de afgelopen maanden al de handdoek in de ring heeft moeten gooien, de dam op doorbreken staat voor velen die zich tot op heden steeds door de maatregelen heen hebben weten te worstelen. De steunpakketten van de overheid vallen in het niet bij de enorme schadeposten en betalingsachterstanden die de lockdowns met zich meebrachten, en in een uiterste poging om de horeca van de ondergang te redden roept Sven Hulleman met een vurig pleidooi alle ondernemers op om zich in te schrijven bij zijn initiatief om deze schade op de overheid te verhalen.

Aan alle anderen het verzoek hen op de hoogte te brengen van de actie, maar misschien nog wel belangrijker: zoek uw horecaondernemers op, met óf zonder brief, opdat ze in elk geval weten hoezeer zij gemist worden.

Download de brief aan de horecaondernemers op de websites:
https://horecaschadecompensatie.nl/
https://eenoorlogreedsverloren.nl/horecabrief/

Horecaondernemers kunnen zich inschrijven via https://horecaschadecompensatie.nl/

Horecaschadecompensatie op Facebook: https://www.facebook.com/Horecaschadecompensatie-544032239868551

Overige manieren om ons te steunen vindt u nog altijd op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Dit vind je misschien ook leuk...