Stemmen onder voorwaarden: in gesprek met Jordy Zwarts | #3.11

Jordy Zwarts van de Nationale Bond tegen Overheidszaken was al eerder te gast in het kader van juridische acties omtrent o.a. de invoering van 5G. Ditmaal komt hij een nieuw plan uit de doeken doen: stemmen onder voorwaarden.

De Bond stelt dat de wet mensen de mogelijkheid biedt om voorwaarden te stellen aan de volmacht die zij verlenen aan hun bestuurders. Als jurist heeft Sven hier uiteraard ook wel zijn gedachten over en dus was Jordy meer dan welkom om deze nieuwe actie eens in de studio toe te lichten.

Als u zich wilt inschrijven voor de actie of als u meer wilt lezen kan dat op de website van de Nationale Bond tegen Overheidszaken:

https://bondoverheidszaken.nl/stemmen-onder-voorwaarden.html

Overige links:
Onderzoekers: het gaat soms gruwelijk mis tussen burgers en instanties
Parlementair onderzoek: menselijke maat te vaak verloren bij beleidsuitvoering
Klem tussen balie en beleid

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...