Samen sterker verder de afgrond in | #3.13

U heeft het spotje ongetwijfeld ook al eens langs zien komen: een Mark Rutte van bordkarton (minstens zo authentiek als het origineel) wordt geflankeerd door een reeks acteurs en actrices welke elkaar opvolgen met hun toelichting over waarom zíj op Mark Rutte stemmen. Terend op zijn rol als minister-president tijdens de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog en het Stockholmsyndroom onder de bevolking slaagt de VVD erin campagne te voeren zonder enige inhoud en toch weer af te stevenen op een overwinning. Een prestatie van formaat, dat kan zelfs Sven niet ontkennen – vandaar dat hij graag eens toelicht waarom ook híj op het establishment blijft stemmen.

Links:
Waarom stemmen mensen op Mark Rutte?
Mark Rutte ziet af van campagne voeren om te focussen op coronacrisis: ’Dat ik mijn moeder een tijd niet kon zien, was loodzwaar’
VVD-leider Rutte roept partijen op in verkiezingsstrijd geen beloften te doen
Is er een VVD’er opgestapt?

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op LBRY, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...