Kleine ondernemers, groot leed: in gesprek met Ria Riphagen | #3.17

Behalve de horeca telt het land nog vele andere ondernemers, klein en groot, die hun omzet het afgelopen jaar in rook zagen opgaan. Te gast is Ria Riphagen, een van ’s lands laatste ambachtelijke sigarenmakers. De evenementen waarop zij haar vak kon uitoefenen vinden al lang geen doorgang meer en vanwege de ingewikkelde wetgeving rond in branche zijn haar mogelijkheden ernstig beperkt. Is er voor haar en andere kleine ondernemers zoals zij nog toekomst in Nederland, of elders..?

Als u graag eens een sigaar met Sven en Ria zou willen roken voordat het misschien wel helemaal nooit meer kan, stuurt u dan een mailtje naar info@eenoorlogreedsverloren.nl met het onderwerp ‘rookmiddag’.

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...