Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (2) | #3.26

UPDATE 15-5: De video lijkt inmiddels weer af te spelen in deze speler en op BitChute; echter wil hij mogelijk nog niet zonder haperingen laden. U kunt de video inmiddels ook bekijken op Odysee: https://odysee.com/@eenoorlogreedsverloren:6/gorter2:b of luisteren via SoundCloud of Spotify (klik op de links onderaan dit bericht).

In dit tweede gesprek met dr. Robert Gorter, specialist in de immunologie, gaat hij verder in op de werking van het immuunsysteem en hoe dit reageert op virale infecties. Ook worden vaccins besproken, waarbij dr. Gorter waarschuwt voor de mogelijkheid van overreacties van het immuunsysteem wanneer mensen die al op natuurlijke wijze antilichamen hebben opgebouwd tegen het coronavirus worden ingeënt.

Links:
Doctors and Scientists Refuse to Take the COVID Vaccine(s)
Groundbreaking Study Shows Unvaccinated Children Are Healthier Than Vaccinated Children
Immune Response May Cause Blood Clots After AstraZeneca and Johnson & Johnson Vaccines
Injured by COVID Vaccines in the U.S.

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Ook te vinden op BitChute, Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...