Voorbereid en vrij | #3.38

Elk verstandig mens is tot op zekere hoogte voorbereid op onverwachte gebeurtenissen; of het nu gaat om een klapband of stroomuitval, de meesten zullen wel iets in de kast of kofferbak hebben liggen om met de situatie om te kunnen gaan. Sommigen gaan daar echter veel verder in dan anderen en zijn voorbereid op de grootste rampscenario’s: oorlog, natuurrampen et cetera. De recente geschiedenis leert dat dit helemaal zo gek nog niet is…

Sven heeft zo zijn eigen kijk op het ‘preppen’ en deelt zijn inzichten met iedereen die niet weet waar te beginnen. Natuurlijk kunt u gaan kruisboogschieten, bushcraften en een moestuin aanleggen, maar sla niet door in postapocalyptische fantasieën waarbij u uw menselijkheid uit het oog verliest. Heeft u bijvoorbeeld al een mondharmonica…?

Links:
De monetaire reset is begonnen, Paul Buitink in gesprek met Willem Middelkoop
De gestapelde crisis: Willem Middelkoop en Paul Buitink
Corona, Is this the Big One? : Paul Buitink en Willem Middelkoop
Boeken van Ray Mears
Roy Hazenoot & “Murder by Injection” : het verhaal van de globale medische samenzwering

Help Stichting Het pad der natuurlijke energie en win fraaie prijzen: https://natuurpad.com/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of neem een kijkje op de website van het nieuwe project https://natuurpad.com/ en doe mee met de loterij!

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...