Bazen boven bazen | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #24

‘You’ll own nothing, and you’ll be happy.’ Het dystopische toekomstperspectief dat het World Economic Forum met deze zin schetste in een van hun vele onheilspellende media-uitingen vat pakkend samen waar hun tegenstanders zich zorgen om maken. Er is al veel gezegd en geschreven over Klaus Schwab, zijn club van technocraten en hun marionetten in de politiek, maar zij die zich bezighouden met de meer occulte kant van de geschiedenis zien dat er een cruciaal verband onbelicht is gebleven: de adagia van het WEF vertonen namelijk verdacht veel overeenkomsten met de geloften van de orde der tempeliers.

Met de hulp van Marten Toonder legt Sven in deze editie van het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten uit hoe de zaken belicht en begrepen dienen te worden om in te zien dat het verhaal dat aan de man getracht te worden gebracht vanuit Davos geen nieuw verhaal is, integendeel: het is een verhaal zo oud als de mens zelf.

Links:
De bovenbazen
Reisgids voor vergeten werelden: De tempeliers
Psalm 51
Klaus Schwab describes the plandemic in 2016
THE SECRET COVENANT

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...