Een gezondheid reeds gewonnen

In het weekend van 23 en 24 oktober vond op de Veluwe het evenement ‘Een gezondheid reeds gewonnen’ plaats. Tijdens deze twee dagen kon men elkaar ontmoeten rondom een markt met het thema gezondheid; fysiek, emotioneel en spiritueel. Aanwezig was ook dr. Robert Gorter, die eerder al eens zijn opwachting maakte in de podcast, voor een presentatie, welke uiteraard kon rekenen op een uitgebreide inleiding van Sven. Deze presentaties ziet u vandaag integraal terug, gevolgd door een korte impressie van de zaterdagmiddag.

Links:
The effects of Vaccinations in the General Population on Death Rates
The effects of Vaccinations in the General Population on Death Rates 2
Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (1) | #3.25
Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (2) | #3.26
Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (3) | #3.27
Midas Dekkers bij Pauw en Witteman, 28-10-2010
De Geelmolen Vaassen op Facebook
De Geelmolen op YouTube

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...