Go lucky, go large | #3.61

Het is alweer even geleden dat Sven uitvoerig over de financiële sector en het geldsysteem heeft gesproken. De voortslepende wereldwijde crisis kan echter niet los gezien worden van wat er zich in deze laag afspeelt, noch van de geopolitieke ontwikkelingen op het gebied van migratie en klimaat.

Om deze reden verbindt Sven vandaag nog eens de punten in een poging de processen die zich doorgaans boven het hoofd van de burger afspelen inzichtelijk te maken. Want terwijl de bevolking bezig wordt gehouden met dagelijkse worstelingen, wordt er achter hun rug om hoog spel gespeeld.

Links:
Openingsact van het ABN AMRO Cabaret 2014 door de ‘zus van’ voorzitter Gerrit Zalm
Digitale Euro, redding of valkuil? Ancilla spreekt bedrijfseconoom Paul Buitink
Nieuwe Tafelen #2: Mahir Alkaya over de digitale euro en de toekomst van geld
The mystery of the Georgia Guidestones
Nederland in Crisis (playlist)
VERDRAG TOT INSTELLING VAN HET EUROPEES STABILITEITSMECHANISME
De economische zelfmoord van Europa (met Arno Wellens) | Compendium Pandemonium #1
https://arnowellens.eu/
Monaco. Drie typen(1886)–Marcellus Emants

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...