De kunst om positief te blijven: in gesprek met Edmond Fokker | #3.64

Violist (en goede vriend van Sven) Edmond Fokker was eerder te gast om te vertellen over zijn cd ‘From Heart to Heart’, een compilatie van ontroerende vioolmuziek en wereldberoemde filmthema’s die beschikbaar werd gesteld aan verzorgingstehuizen als muzikale omhelzing voor de bewoners in een moeilijke tijd. Vandaag vertelt hij over hoe het sindsdien met hem is gegaan en reflecteren de heren samen op de wereld van nu en de noodzaak om positief te blijven en te blijven bouwen aan een betere wereld.

Mocht u Edmond eens in levende lijve willen ontmoeten en misschien wel belangrijker nog: horen spelen, neemt u dan een kijkje op www.natuurpad.com waar u door mee te doen aan de crowfundingsloterij onder andere kans maakt op een intiem concert van hem. In de video hoort u hem een stukje spelen uit de Chaconne van Johann Sebastian Bach.

Links:
https://edmondfokker.com/
From Heart to Heart: in gesprek met Edmond Fokker | #3.12
Waarom Edmond Fokker Het Pad der Natuurlijke Energie steunt + Een kort voorproefje
Stichting Het Pad der Natuurlijke Energie:
https://natuurpad.com/
https://www.instagram.com/paddernatuurlijkeenergie/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...