De maretak is meer dan een plant (met dr. Robert Gorter) | #3.66

De maretak is een bijzondere plant met een unieke plaats in de menselijke historie. Van de Kelten en Germanen tot aan Rudolf Steiner; in de loop der jaren zijn er een hoop bijzondere eigenschappen toegedicht aan de maretak, zowel geneeskrachtig als spiritueel. Omdat het herontdekken van vergeten kennis over dit soort zaken een van de redenen is dat Sven samen met Vincent en Jeroen de stichting Het Pad der Natuurlijke Energie heeft opgezet, wilde hij graag eens dieper duiken in het echte verhaal van dit onmisbare ingrediënt van de toverdrank uit Asterix en Obelix. En met wie zou dat beter kunnen dan met dr. Robert Gorter, die vanuit zijn medische en antroposofische achtergrond het nodige kan vertellen over dit wonderlijke kruid.

Stichting Het Pad der Natuurlijke Energie is te volgen op de volgende pagina’s:
https://natuurpad.com/
https://www.facebook.com/paddernatuurlijkeenergie
https://www.instagram.com/paddernatuurlijkeenergie/
https://www.youtube.com/channel/UCyAUX62iWhmtq1hbfXoWUPA

De trekking van de loterij op 21 december, waarmee het onderzoek van de stichting wordt gecrowdfund, zal live te zien zijn op Facebook: https://www.facebook.com/events/224896599663482?ref=newsfeed

Indien u nog (extra) loten wilt kopen om mee te doen kan dat op de website: https://natuurpad.com/loterij/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...