Deus ex laboratorio | #3.78

In Nederland is de discussie in de gevestigde media nooit op gang gekomen, maar in de Verenigde Staten is men het er al enige tijd over eens dat een mogelijke laboratoriumherkomst van sars-cov-2 een reële optie is. Weinig mensen lijken te beseffen welke implicaties dit heeft voor de manier waarop overheden wereldwijd hebben gereageerd op de pandemie en welk licht dit werpt op de razendsnelle ontwikkeling van de mRNA-vaccins. Nu er de laatste tijd ineens verschillende berichten verschijnen over opgedoken HIV-mutaties en er wordt opgeroepen tot het testen op dit ogenschijnlijk ongerelateerde virus is het wellicht tijd om enkele zaken die eerder tot het rijk der fabelen werden verwezen te heronderzoeken…

Links:
Acute HIV infection syndrome mimicking COVID-19 vaccination side effects: a case report
How COVID Shots Suppress Your Immune System
No, the BBC did not acknowledge that “HIV is used to make the vaccine against Covid-19”
Could Omicron Variant Have Links to HIV? Infectious Disease Experts in South Africa Say ‘Yes’
Brits urged to get HIV tests as heterosexual diagnoses higher for first time in a decade
Researchers Warn Some Covid-19 Vaccines Could Increase Risk Of HIV Infection
Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt het duidelijk
Luc Montagnier over Covid-19
Ontdekker van hiv en Nobelprijswinnaar oogst kritiek na claim dat coronavirus in labo in Wuhan werd gemaakt
Australian COVID vaccine terminated due to HIV ‘false positives’
Know your status and get an HIV test, says Prince Harry
Eeuwenoud gen beschermt tegen hiv/aids
Je hele gezin ziek en jij niet? Onderzoek gestart naar mensen die immuun zijn voor corona

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...