Oekraïne: het front van de informatieoorlog (met Karel van Wolferen) | #3.82

Sinds de aankondiging van zijn tijdschrift Gezond Verstand bij Een Oorlog Reeds Verloren in juli 2020 heeft oprichter en hoofdredacteur Karel van Wolferen bepaald niet stilgezeten. Vandaag is hij te gast om te vertellen over de ontwikkeling die sindsdien is doorgemaakt én natuurlijk over de situatie in Oekraïne.

De propagandamachine van de NAVO/inlichtingendiensten heeft als het ware een propaganda bom boven het Atlantische bekken doen ontploffen, dat na het jarenlang demoniseren van de Russische president Poetin het onmogelijk maakt voor besluitvoerders om de werkelijkheid in te schatten. Voor de gemiddelde mens is het onmogelijk om een genuanceerd beeld te vormen van hoe de vork daadwerkelijk in de steel steekt; wat dan ook precies het doel lijkt te zijn van de informatieoorlog die woedt.

Van Wolferen, die de geopolitiek al even lang als nauwkeurig volgt, voorziet Sven en zijn publiek van duiding en inzichten welke de voorgeschreven werkelijkheid uit de gevestigde media doorprikken en waarmee de zaken in een heel ander licht komen te staan.

Bezoek de website van Gezond Verstand op https://gezondverstand.eu/

Eerdere opnames met Karel van Wolferen:
De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2
Gezond Verstand: oproep voor een nieuw tijdschrift van Karel van Wolferen
Technocratische tirannie en de voorgeschreven werkelijkheid (met Karel van Wolferen) | #2.21

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/.

Ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...