Een blik op de financiële markten: in gesprek met Milo (1/3)

Sven is dan wel enige tijd van het toneel geweest, maar de wereld heeft in de tussentijd niet stil gestaan. Drijvende kracht achter veel van de geopolitieke ontwikkelingen is en blijft het financiële stelsel. Wat speelt zich daar momenteel af? Hoe zit het met de centrale banken en al het goud dat zij opkopen? En wat betekent dit voor de gewone burger? Deze en andere vragen behandelt Sven met oude bekende Milo in dit eerste deel van een drieluik korte gesprekken over de financiële markten.

Volg Milo op zijn eigen kanaal Goud en Munt Punt waar u als u zich abonneert kans maakt op een gouden tientje: https://www.youtube.com/@GoudEnMuntPunt

Deze uitzending is ook te vinden op Odysee, SoundCloud en Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk...